De zon schijnt, wat heerlijk! Zeker na een tijd van veel wind en regen. Ik zou haast vergeten hoe gek ik ben op paarden, wanneer ik bezig ben met verzorgen. Dan kijk ik in de ogen van een van de paarden 🐴. Ze zijn ontspannen en vol warmte. Wat een prachtige les hoe hard het ook stormt, ik blijf ontspannen, kalm en voel de liefde & vreugde in mij.

De eerste aanvraag voor een management team is binnen voor de lente. Want tja in de winter buiten in de storm aan teamontwikkeling doen is best wel een ding. En eerlijk… ik werk zelf ook het liefst met een aangename temperatuur en droog weer. Precies zoals nu blauwe lucht, wind stil en droog. Super weer. Groeikans?🌞

In werk of leven, ieder mens houdt van het ervaren van liefde, vreugde en vrede. Het zijn zoals Eckart Tolle stelt aspecten van onze ware aard. Aspecten van de toestand van het verbonden zijn met zijn. En het zijn dat is nu precies waar paarden goed in zijn.. ZIJN.

“Zelfs als de hemel zwaar bewolkt is, wil dat nog niet zeggen dat de zon verdwenen is. Ze is aan de andere kant van de wolken”, stelt Eckart Tolle. Zo waar en is dat ook niet de kunst als leider of binnen het team? Emoties kunnen observeren, weten waar het naar toe mag bewegen en aan de win-win werken. Misschien dat zelfs in wintertijd er waardevolle lessen liggen voor teams bij de paarden.

Een team dat optimaal functioneert en ten alle tijde vreugde kan ervaren. Wil jij hier met jouw team ook in verkeren? Ben je nieuwsgierig om dit in de natuur en met de paarden te doen? Stuur een pb.

#teamontwikkeling #leiderschap #vanstressnaarflow #paardencoaching