Aanmelden klik hier en schrijf je nu in bij demusa coaching en trainingSpeciaal voor relaties en cliënten van deze praktijk wordt iedere eerste dinsdag van de maand van 15.30 tot 17.00 uur Chi Neng Qigong aangeboden. Alles is energie! Zo ook de mens. Ervaringen uit het (vroege) verleden kunnen zorgdragen dat energie vast zit, blokkeert of gecentreerd is op specifieke plekken. In deze westerse samenleving worden we continue uitgenodigd om heel actief te zijn in ons hoofd. Met alle gevolgen van dien. Voor innerlijke rust, welzijn en gezondheid is het van belang dat energie kan stromen, dat geest, hart en lijf optimaal samenwerken. Chi Neng draagt hier aan bij.

Chi Neng (Zhineng) Qigong is een Chinese bewegingsleer die over de hele wereld beoefend wordt. Deze Qigong-vorm is bekend en geliefd vanwege zijn effectiviteit. De eenvoudige, sierlijke oefeningen stimuleren je levensenergie en maken dat je ontspannen in het leven staat. Met rust in je hoofd kun je vervolgens de regie nemen over je energie op alle levensgebieden; fysiek, emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel.

Indien de weersomstandigheden dit toelaat zullen de oefeningen buiten bij de paarden worden ingezet. Verbonden met de natuur en dat wat er is. Bij slecht weer in de praktijk. Indien gewenst kunnen de oefeningen gedaan worden in de CREF-cirkel. Deelnemers die zich bij de paarden ongemakkelijk voelen kunnen ook buiten bereik van de paarden meedoen. De sessie wordt begeleid door Chi-neng docente Arianne de Zwart en CREF-methode coach Denise Munster. Ontvangst is om 15.30 uur met een kort rondje over aandachtsgebieden om vervolgens oefeningen te gaan doen. Aansluitend is er ruimte onder het genot koffie/thee na te praten en ervaringen uit te wisselen.

Bijdrage per sessie: € 17,50 (incl. begeleiding Chi Neng docente, CREF-methode coach, locatiekosten en een consumptie). Vanwege een beperkt aantal plaatsen is aanmelden noodzakelijk, dit kan via www.demusa.nl/aanmelden.

Data

  • Dinsdag 2 juli