Is het jouw droom om samen met paarden van betekenis te zijn voor mensen? Zou jij mensen, die zich persoonlijk of voor hun werk willen door ontwikkelen, willen ondersteunen met behulp van de paarden? Wil jij paardencoaching beroepsmatig inzetten en wil je de eerste stappen tot paardencoach zetten?
Start dan met de basiscursus “Paardencoaching”. In vier dagen krijg je de grondbeginselen van paardencoaching in een viertal modules. Van hieruit kun jij al aan de gang en ook beslissen of jij je verder wil bekwamen in dit vakgebied en welke opleider dan het beste bij jou past. Iedere opleidingsdag bestaat uit theorie en praktijk met de paarden.

Modules

Module 1 Competenties van een paardencoach, gesprekstechniek & Intake
Module 2 NLP en TA in combinatie met interventies met het paard
Module 3 Ondernemerschap en eigen praktijk voor paardencoaching
Module 4 Paardengedrag in relatie tot paardencoaching
Optioneel examenmodule

Data

woensdag 20 juni 2018
woensdag 27 juni 2018
woensdag 4 juli 2018
woensdag 11 juli 2018

Tijdstip

Inloop 09.30, start 10.00 uur tot 16.00 uur

Investering

Volg je de gehele basiscursus betaal je € 175 per module excl. BTW, voor een losse module betaal je € 225 excl. BTW Deelnemers die de volledige cursus volgen krijgen voorrang op losse inschrijving. Vol is vol. Dit bedrag is inclusief werkmap, gebruik locatie, paarden & werkmaterialen, eten & drinken. Exclusief aanbevolen literatuur en eventuele eigen gewenste werkmaterialen.

Examenmodule

Bij paardencoaching is leren door doen en vlieguren maken vooral van belang. Feedback ontvangen over de vaardigheden die je inzet is van belang om steeds beter te worden. Wanneer je kiest voor de examenmodule, deze bedraagt € 175 excl. BTW, lever je een video in met een opname van jou in actie als paardencoach met coachee en paard of je nodig je de docent uit om een sessie bij te wonen. Dit op het moment wanneer jij er aan toe bent. De docent zal je van feedback voorzien en je een beoordeling geven op competenties. Zo weet jij precies waar jij de aandacht nog op kan richten.

Groepsgrootte

Minimaal 5, maximaal 8 deelnemers

Meer informatie

Brochure met meer inhoud over de modules, stuur een mail of neem contact op. Aanmelden: klik hier