Demusa Coaching & Training biedt ” het unieke leiderschapsprogramma “Authentiek leiderschap”. Leiderschap vanuit het hart, in krachtige verbinding met jezelf en jouw omgeving. Samenwerken aan vertrouwen. Werken aan duurzaamheid en gezamenlijk gezondheid, geluk en succes. Het leiderschapsprogramma wordt in losse modules aangeboden. Zo kun je zelf bepalen wanneer jij toe bent aan de volgende stap.

Programma
Deel 1: Kennismakingsworkshop “Groeien met paarden” of lezing “Sociaal Emotionele ontwikkeling”
Doorzie menselijk gedrag. Vergroot je kennis over basisvertrouwen, de werking van het menselijk brein, overlevingsstrategieën en het effect van nare gebeurtenissen op het gedrag.

Uit leiderschapsprogramma Demusa Coaching en TrainingDeel 2: Workshop “Verbindend communiceren”,
Kom in krachtige verbinding met jezelf. Ontdek waar jij jezelf kan tegen komen in jouw professie. Leer met behulp van een model te communiceren vanuit je hart, je gevoelens en behoeften te uiten. Te denken en te spreken vanuit een verbinding met jezelf.

Deel 3: Workshop “Omgaan met (ongewenst) gedrag”
In verbinding met de ander. Leer verantwoordelijkheid te laten waar het hoort. Vanuit verbinding met jezelf omgaan met emoties en behoeften van de ander. Geniet van geven. Ontwikkel je empathisch vermogen: voelen met de ander en de oplossing aan hen te laten.

Deel 4: Workshop “Natuurlijk leiderschap”
Vergroot je vaardigheid als authentiek leider. Leer de balans te houden tussen dienstbaar zijn aan zowel de eigen ontwikkeling als die van de ander en de gewenste eindresultaten. Ontwikkel je vermogen tot situationeel leiderschap.

Toepassing/maatwerk
Deze training kan in opdracht worden ingezet voor diverse doelgroepen (bedrijven, scholen, instellingen). De modules kunnen tevens worden geïntegreerd met andere programma’s of worden toegespitst op specifieke problematiek binnen de doelgroep. Deze workshop is tevens individueel bij te wonen, zie actuele data.